@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Smythe); Jehovas Vitner, påske og apatiske kirkegjengere. (miba)

Jehovas Vitner, påske og apatiske kirkegjengere.

 

Selv om jeg ikke tilhører noe trossamfunn er jeg interessert i religioner. Jeg tror at alle mennesker har en åndelig side.

Etter å ha lest mye interessant om Jehovas vitner på deres nettside JW.ORG tror jeg nå at JV utgjør den mest opprinnelige form for kristendom, selv om de er en relativt ny bevegelse. De har altså høvlet vekk alle uvesentligheter som har blitt tillagt kristendommen opp gjennom århundrene. Påskefeiringen, for eksempel. Jeg kan anbefale JW.ORG. Man blir ikke hjernevasket av å lese denne siden, i hvert fall.

Folk som sier at de "hater religioner" tror jeg nok egentlig bare hater seg selv ....og sitt miserable liv. Og de har mest sannsynlig ingen kunnskap om religionene de "hater". 

Andre søker seg mot alternative bevegelser som legger vekt på det enkelte individs åndelige potensiale; man "skreddesyr" sin private religion. Trenger ikke være noe galt i det. Men kanskje finnes det et like godt alternativ i en menighet rundt hjørnet : Jehovas Vitner har mange "gode poeng" og de kan sin Bibel i motsetning til de fleste andre kristne som apatisk mottar en søndagspreken i kirken. Gode stoler har de også...i følge bildene av Rikets sal.#religion #samfunn #påske #hverdag #jehovasvitner

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Paulia

17.03.2016 kl.21:32

Bra skrevet, jo mer vi lærer om fremmede ting, jo mindre skummelt er det... :) , interessant :)

miba

17.03.2016 kl.23:17

Ja, det er sant, Paulia!

Skriv en ny kommentar

hits