@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Smythe); Søt grå-pus. 29.05.2017 (miba)

Søt grå-pus. 29.05.2017

 

Mandag, 29. mai:

Et par timer etter redebyggingen (se her, da vel), og etter at matmor (i.e. jeg) hadde luftet hunden, gitt hunden middagen sin, fylt bensin, handlet og luftet hunden én gang til; altså gjort slike hverdagslige sysler som jeg ikke deler på bloggen eller på facebook fordi jeg er fornøyd med å være en svært privat person, lå Tuffi langstrakt på magen på sitt rene, våte og kjølige håndkle. Søt. Jeg hadde tatt med denne kvisten til ham: En Salix, trolig enten pil eller selje. Det er ikke like godt som lønnekvister, synes han, men "helt greit". Vi må la lønnen i nabolaget få vokse seg til litt før vi høster videre.

Jeg er glad i kaninen min. Han er søt, rampete, spretten og morsom. Selv om det er mye "drittjobb" med tissehåndklær og masse lortekuler, så er det verdt alt bryderiet fordi han er en så god og nydelig grå-pus. Men alt til sin tid: Jeg kommer ikke til å skaffe flere kaniner etter Tuffi.

 

PS: Det lukter ikke vondt når man bruker håndklær i stedet for mer tradisjonelle doløsninger til en inne-kanin. Anbefales! Gulvet han går på er jo et vanntett belegg som ikke trekker til seg urinen.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tuffi koser seg med Salix....etter redebyggingen.

#Hverdag #kanin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits