@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Smythe); Graving som jeg trenger hjelp til neste uke. 30.05.2017 (miba)

Graving som jeg trenger hjelp til neste uke. 30.05.2017

 

Onsdag, 31. mai:

I kveld var jeg oppe i hageparsellen min for å vanne. Jeg deltok også på den obligatoriske snegle-aksjonen i kolonihagen i kveld.

Men først tok jeg bilder av de to arbeidsoppgavene som faren min skal hjelpe meg å fullføre i neste uke:

  • Jeg har selv gravd bort mye av gresset utenfor hekken min. Men det er så mye tyngre enn å grave i jord, så han skal grave bort resten for meg. Graving i jord er ikke noe problem for meg, altså.
  • Jeg har gravd en ganske lang grøft selv nederst i hagen min. Men på grunn av en rot, mye blåleire og ugress greier jeg ikke å grave under gjerdet mot jernbanen. Det er vann nederst i grøften, men ikke øverst. Så den har allerede en viss drenerende effekt på bedet lenger opp i hagen, tror jeg. Da jeg så grøften med roten nå i kveld syntes jeg at den var ganske kul slik den var; med litt "finpuss" kunne den blitt et fint vannspeil....? Jeg er litt svak for vannspeil og dammer, særlig når de ser naturlige ut. Jeg får se det an en stund før jeg bestemmer hva jeg gjør her. Har i utgangspunktet avtalt med faren min at han skal grave her også, slik at vannet renner under gjerdet.

Da jeg kom hjem tok jeg dette bildet av skyene i nord sett fra leiligheten min. Spredte regnbyger i solnedgang over Sandefjord By. =)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

#hverdag

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits