@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Smythe); Ringblomster i min parsellhage i år. (miba) hits

Ringblomster i min parsellhage i år.

 

All rød tekst er linker til andre, og relevante, sider i denne bloggen: Når man trykker for å komme tilbake til denne siden igjen, kan man oppleve at bokstavene "Æ,Ø og Å" erstattes av en firkant med et spørsmålstegn inni. Irriterende, I know, men trykk på oppdateringsknappen/-pilen øverst til venstre så retter det seg!

Her i dette innlegget hadde jeg egentlig tenkt å samle opp informasjonen om ringblomstenes (manglende?) utvikling over flere dager, men så ombestemte jeg meg; det får jeg heller gjøre i neste innlegg.

Mandag, 12. juni: I slutten av forrige måned en gang.... sådde jeg masse ringblomst-frø direkte i mine selvlagde blomsterbed i parsell-hagen min i Sandefjord Kolonihage. Jeg sådde egen-høstede frø fra hagen (som jeg høstet i fjor) og butikk-kjøpte frø. Jeg hadde jo tenkt til å greie meg med egen-høstede frø fra hagen, men "hage-politiet" i kolonihagen mente at jeg måtte gjøre ferdig hagen min NÅ. =/  Dermed måtte jeg kjøpe flere frø....(-Hva med å passe sine egne saker?)

Ikke alle frøene som jeg har sådd i år har spiret ennå, og de få spirene som har kommet opp har ikke vokst noe den siste uken.... og de har blitt tygget på av snegler. Bekymringsverdig. Ser mørkt ut. På grunn av den labre spiringen ute i årets kalde og regnfulle norske sommer....bestemte jeg meg for å bla bakover i denne bloggen for å finne ut hvordan det gikk med fjorårets ringblomster, som jeg også sådde direkte ute i bedene. Fant da ut at blomstringen ikke skjedde før i juli-august. Så det er kanskje fremdeles håp i år.........=) Det vil tiden vise!

Heldigvis har jeg sådd disse få ringblomstene hjemme i leiligheten:SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tre bilder fra utsikten min i går kveld:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

#hverdag #ringblomster #mørkt #gruppepress

 

4 kommentarer

blomsterevasheksehus

12.06.2017 kl.20:51

Å æ e så glad i ringblomster, dæm e dekorativ og man kan spise dæm. Men i år blir det ingen for vi holder på å flytte, dyrke og flytte funke ikke for min del, da blir blomsern vannskjøtta å dør før æ får sukk for mæ.

Intesangt med hagedagbokblogg æ følle dæ, kansje æ finn nån gode tips hos dæ sånn at blomstermorder fingran mine klare å dyrke fram nokka spennende etterhvert :)

miba

12.06.2017 kl.21:20

Var nettopp innom bloggen din nå, blomsterevasheksehus, og jeg skal følge deg også. =)

13.06.2017 kl.11:10

Kikket på bildene fra i fjor, håper du får like fine blomster som den gang! :) Ps, så flotte kveldsbilder !

miba

13.06.2017 kl.15:57

Håper det, Anonym! Jeg så min kommentar i innlegget fra i fjor der jeg lovte å legge til flere bilder i det samme innlegget. Det hadde jeg glemt. Det var også før jeg fant ut (selv) hvordan man legger til lenker i blogg-innleggene. Bedre å linke til enn å bygge videre på gamle innlegg som ingen likevel gidder å lese...=)

Skriv en ny kommentar