@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Smythe); Hva en kolonihage er. 27.09.2017 (miba) hits

Hva en kolonihage er. 27.09.2017

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Onsdag, 27. september:

 

En kolonihage er ikke et hyttefelt. Selv om mange tror det.

 

Kolonihager skal være et sted man dyrker mat og annet man trenger. En kolonihage er ikke et hyttefelt. Det burde være minimalt med bebyggelse på hver parsell, og dyrking burde oppmuntres og stå i fokus. Store gressplener er bortkastet areal og fryktelig kjedelig å se på i en kolonihage!

For tre år siden kostet den dyreste parsellen i Sandefjord Kolonihage omtrent 150 000 kroner. I år ligger den dyreste parsellen til salgs for nærmere 400 000 norske kroner.  Det er en helt syk utvikling startet av noen som solgte en parsell til noen mennesker som ikke stod på ventelisten i kolonihagen.  Denne prisøkningen skyldes at folk ikke vet forskjellen på en kolonihage og et hyttefelt! En parsell skal være et rimelig tilbud til alle mennesker, ikke bare til dem med mye penger.

Noen av de nyeste kolonistene ønsker seg en bocciabane på et fellesareal i kolonihagen. Det er et ekstremt dårlig forslag. Det er mye bedre å gjøre om dette fellesarealet til en ny parsell! For det står 15 stykker på ventelisten.

 

#hage #kolonihage #Sandefjord #hverdag

 

2 kommentarer

Kolon

02.10.2017 kl.18:52

Enig!:)

miba

02.10.2017 kl.20:47

Så bra, Kolon! Godt at noen skjønner det.

Skriv en ny kommentar