Torsdag, 23. mars: Hei!
To ganger om dagen, stort sett, presser jeg meg en appelsin. Det er jo så godt og sunt!
For noen uker siden hadde de slike Jaffa-appelsiner i nærbutikken. Jeg ble glad og overrasket. Jaffa har en krydret søtsmak som jeg liker svært godt. I min barndom var dette appelsinen man fikk kjøpt her til lands. Men fordi den er israelsk har den vært boikottet de siste tiåra.
Fruktene jeg presset denne dagen var fulle av steiner. Jeg kunne jo ikke dy meg: Måtte sette en stein i hver sin potte (to stk). Med Jaffa-klistremerket på pottene satte jeg dem i vinduskarmen og passet på at de ikke tørket ut. Forventningene var lave, og jeg glemte nesten at appelsinsteinene var sådd.
I dag så jeg denne appelsinspiren i vinduskarmen! -Shalom, du! Dette er i jaffal et morsomt eksperiment for denne sesongen. Overvintring vet jeg ikke om er mulig: Hva tror du?
Et par timer senere tilføyde jeg: Jeg vet ikke om Jaffa er navnet på et appelsinslag eller navnet på en produsent. Jeg husker bare at smaken på dagens Jaffa-appelsiner minner om barndommens Jaffa-appelsiner….
#hverdag #appelsin #spire
Så moro! 🙂
Victoria Larsen: =)
Mmm, Jaffa- appelsiner… 🙂 Morsomt at appelsinsteinene spirer! Og, hvis du er heldig, appelsinblomster lukter så godt…
Anonym: Å, håper den blomstrer! Om fem år kanskje? =D