Sitrustrær og litt om meg.

 

 

I dag tok jeg inn det største israelske appelsintreet mitt fra verandaen. Jeg liker å si at treet er israelsk fordi jeg sådde det av israelskimportert frukt sitt frø. Ikke er jeg antisemitt, heller, så! =)

Høstens ville stormer har rusket godt i det lille israelske appelsintreet. Rot og stamme har fått et naturlig særpreg, og jeg liker jobben som vinden har gjort. Treet skal overvintre inne i stuen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Her er også et bilde av et sitrontre (til venstre) og et annet israelsk appelsintre. De har stått på verandaen i sommer, men ikke like lenge som det forrige treet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Visste du dette om meg? Jeg kan ikke forskjellen på høyre og venstre! Når jeg skal si om noe er høyre eller venstre så må jeg tenke meg om og spørre meg selv om hvilken hånd jeg skriver med. Jeg trekker frem skrivehånden og husker at jeg er høyrehendt. Da vet jeg hva som er høyre og venstre. Likevel har jeg svært god stedsans: Den er intuitiv, som et indre kart, og i stedet for ordene “høyre” og “venstre” brukes ordene “der”, “der” eller “den retningen”: Ingen forvirring, med andre ord. =P

 

Sliter du også med forskjellen på høyre og venstre? 

 

 

 

 

 

#hverdag #blogg

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg