Så fornøyd! Skam & tabu!

 

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

NY STUE:

 

Endelig er oppussingen ferdig, og jeg er så fornøyd!

 

Det nylagte gulvet har jeg nettopp vasket. Veggene er nymalte, og langs gulvet er det satt opp nye lister. Jeg mangler bare et stort gulvteppe øverst i rommet …for å gjøre det mer lunt her inne. Og så skal gardinene og diverse tepper som jeg har i sofaen vaskes i morgen.

 

Jeg er virkelig ikke en person som sløser med penger; men denne oppussingen var helt nødvendig! Ta tv`n min foreksempel: Den er 25 år gammel. Er dette Norges eldste tv? Jeg har da råd til ny tv, men jeg ser ikke noen grunn til å kjøpe ny når den gamle virker. 

Selvfølgelig betaler jeg denne oppussingen selv.

 

 

Fikk et forbløffende bloggtips i dag:

En eldre person… som jeg kjenner….sa til meg i dag….at “Prisen på oppussingen MÅ DU IKKE DELE PÅ BLOGGEN DIN!!!!! ” Den eneste begrunnelsen jeg fikk, da jeg spurte “-HVORFOR IKKE?!?” var et surt grin på nesen. En annen eldre person… oversatte for meg: “Slikt snakket man ikke om før.”

 

A-ha!  

 

Ovennevnte utsagn vitner om ukulturen som har blitt tredd ned over ørene på de fleste av oss gjennom århundrer. Folk tviholder på forestillingen om at penger er noe stygt og tabu å snakke om; og dette har holdt de store folkemasser nede i skam og fattigdom. 

 

Sannheten er at penger, i likhet med alt annet i universet, er ren energi! Snakk om penger så mye du vil, men snakk bare pent om penger. Penger er roten til alt godt i verden. -Til oppussing, for eksempel! 

I utgangspunktet så hadde jeg ikke ikke en gang tenkt tanken på å dele prisen på oppussingen, men da jeg fikk beskjed om å IKKE GJØRE det så ble det til at jeg tenkte på det: Jeg ble provosert. 😣☹️

 

 

Det er ingen skam å snakke om penger eller hvor mye varer og tjenester koster. Ingen skam å si at man elsker penger. Jeg elsker penger!!! 💜🧡💚

 

Gjør du? Eller er penger tabu?

😃

 

PS: Prisen vet jeg ikke ennå! 😉

 

 

 

#blogg #penger #hverdag

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg