20 minutter med snakkebrett.

 

 

 

Mens solen gikk ned over Sjøstrand spilte jeg med snakkebrettet mitt i omtrent 20 minutter. Jeg tok frem pendelen én gang underveis for å fokusere og konsentrere energien.

Tre-fire ganger før jeg rakk å begynne å spørre om noe som helst ble mynten (med fingeren på) skjøvet ut fra spillebrettet.

Jeg snakket engelsk. Husker ikke alt jeg sa/spurte om. Jeg spurte i alle fall om det var noen der ute og om navnet til vedkommende. Ingen respons. Flere ganger. Til slutt spurte jeg: “Can you hear me?”  og mynten jeg spiller med havnet på NO-feltet. “Can you see me?”  Brikken nok en gang straks på NO- feltet. Hmm….

Jeg klarte å konsentrere meg om å bevege meg inn i en annen bevissthetstilstand i noen skarve minutter:

Jeg spurte på nytt:. “What’s your name?”  Da fikk jeg opp S A J 8 G.

Lang tid uten noen reaksjon på mine spørsmål.

Så kunne jeg ikke dy meg men måtte være litt “narsissistisk” ( jeg er jo tross alt en blogger): “Am I pretty?”  Svaret jeg fikk var:  E L E G A N T     Q U A D Z  😄

Andre “ord” jeg fikk servert var:

P Y F 8

M A G   S O L   G X

B O W E M

K Y G L Y D W

 

-“Will I be rich?” var mitt aller siste spørsmål, og svaret var ikke uventet:  7 8  Z N A R T  P EN G E R  😁 🤑  (Snart penger means ‘soon money’ in English.)

Deretter fikk jeg følgende klare beskjed: F O G G   O U D  før jeg frivillig flyttet brikken til GOODBYE-knappen og sa bestemt: Nå er seansen over!

 

Jeg vurderer å skaffe meg en lydopptaker slik at jeg slipper å skrive ned underveis det jeg får opp i seansene. I likhet med mange andre mennesker hater jeg dog å høre min egen stemme. Jeg er så flau over min rare stemme og har vært det hele mitt liv. Noen ganger høres den barnslig og teit ut, men verst er at den ofte høres ut som falsk sang selv om jeg snakker og ikke synger. Jeg har ikke kontroll over stemmen. 😆 🤣🤢 Jeg kan heller ikke synge, nei. Dette er likevel et luksusproblem som jeg burde overkomme. Jeg (alene) kan lytte til mitt opptak og skrive ned alt.

 

Litt artig. Jeg har tenkt å bruke noe tid på snakkebrettet (så å si) hver dag.

På bilde nummer tre og fire ser du to av de tre-fire gangene brikken ble skjøvet av spillebrettet. 

Nytt snakkebrett.

Ja/nei-knapp.

Ouija.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg