Frokost nummer 126.

Reklame | Bakeren og kokken.

Everdure Forkle

 

 

En hjemmesådd reddik, rå kålrabi og cottage cheese ble god frokost.

 

Potten inneholder enda en hjemmesådd reddik og en solsikke som jeg sådde av et avskallet solsikkefrø. Solsikken blomstrer (forhåpentligvis) snart selv om den må stå inne fordi det stormer nå på verandaen i 13. etasje.

 

En leser spurte (i kommentarfeltet; trykk her) om jeg hadde hatt problemer med at solsikker gjør livet vanskelig for andre planter i hagen. Hun hadde nemlig hørt at solsikker utskiller gift i jorda.  

Men reddiker bryr seg visst ikke om solsikkenes “kjemiske våpen” siden de vokser tett sammen i en liten potte. 😃

Frokost i går!

 

Akvarieplanter i en vase.

“Akvarieplanter”

er navnet på kategorien.

 

 

Som tidligere nevnt (opptil flere ganger) gror to akvarieplanter i en vase med litt sand og jord i bunnen. Her er dagens bilde av Hygrophila polysperma og Echinodorus amazonicus (amazonassverdplante).

 

 

 

Nattlig byliv i skjul.

 

“Hei du, jada jeg bor fremdeles i skjul her på Hvaltorvet. Har blitt tjukk. Her ser du min favoritt-kafé som jeg besøker nesten hver natt etter å ha romstert i matbutikken og prøvd klær og sminket meg i alle klesbutikkene og parfymeriet. Om dagen er butikkene stengt på grunn av Corona….mindre sjanse for at jeg blir oppdaget på dagen men. Må likevel være forsiktig. Overvåkingskameraer, vakter og noen butikkansatte utgjør fremdeles en trussel på handlesenteret der jeg feter meg opp hver natt. Hilsen din “venn” Roberta.” 

Bildet jeg fikk i natt av en blindpassasjer på Hvaltorvet.

 

Frokost nummer 124. Flyktninger.

Reklame | Bodylab.

 

Også i dag måtte Millie og jeg flykte fra leiligheten vår på grunn av den dagaktive avfukteren som durer og bråker og på grunn av det gufne støvet på gang-gulvet der den vannskadde parketten lå. Fikk ny varmtvannsbereder i går med varsling for eventuell fremtidig lekkasje. 🙂 Håper gulvet snart er tørt nok til å legge nytt laminat slik at vi får hjemmet vårt tilbake igjen!

Dagens frokost var et par kopper te i naboens frodige tropeskog.🐲

Frokost i går.

 

Lobelia. En blomsterknopp på vei?

 

LOBELIA 

er en kategori på bloggen.

 

Lobeliaen (som overvintret inne, ja) står for det meste ute på verandaen. Nå er det blitt litt kaldere (igjen). Jeg tok Lobeliaen inn for natten…og den står under lysrøret på kjøkkenet frem til vi sier god natt. –Er en blomsterknopp å se? 🧐

Se så store rosenkåler, da! Har ikke sett så store før, jeg. Fine. Millie fikk tre rå rosenkåler. Millie elsker rosenkål, haha, selv om de er rå. Men først spiste voffsen knotter med kaldpresset lakseolje over.

Jeg har sett alle påskekrimmene på nrk 1, og jeg skal se den siste i kveld. De har vært ganske bra, synes du ikke?

Dagens Lobelia-bilder: 

Frokost.