Årets første hageblåbær.

 

Eller amerikanske blåbær, som det egentlig heter. Mens jeg spiste litt blåbær på parsellen (i kolonihagen, ja) fant jeg også et par herlige markjordbær.

Nå har det gått en uke siden fakturaen jeg sendte til blogg.no forfalt, men hvor blir det av pengene? Ugh! 🙁 Kanskje jeg ikke gidder å blogge veldig mye lenger…..🙄 Hater at ting ikke går på skinner….Og livet er for kort til å kastes bort på irritasjon.

Ps: Denne busken har jeg et nett over.

Oppdatert, 3. august 2021: I dag fikk jeg mail fra de som jeg lager faktura hos som sa at det hadde gått 14 dager siden fakturaen jeg sendte til blogg.no hadde forfalt! De anbefalte at jeg sjekket kontoutskrift før jeg kunne sende blogg.no en purring…og deretter inkasso. Jeg hadde sjekket banken i går; ingen betaling. Da jeg sjekket i dag tidlig hadde jeg omsider fått pengene! Da slapp blogg.no en purring fra meg! 😁 Jeg har aldri trengt å sende dem purring selv om de noen ganger venter helt til siste liten (14 dager etter forfall) med å betale. Andre ganger betaler de på dagen for forfall. 🤔

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg