Blodet drypper? 😯

 

Har ikke besøkt foreldrene mine på flere dager; i dag var Millie og jeg hos dem. Etter litt te og smørbrød fortalte de noe rart. De sier mye rart, da, særlig mamma 🤡, men dette var ekstra spesielt: -Dagen før hadde de sett to rødbrune bloddråper på den hvite parketten i gangen sin.

De verken blødde eller hadde gått ut med søppel som det kunne ha dryppet fra. Blodet var ferskt og fremdeles vått. De skjønte jo ingenting, men de tror ikke på noe overnaturlig…. Samme dag (eller var det dagen før?) opplevde de rare knirkelyder i et skap i stuen. Dere burde ha fått analysert dråpene, mente jeg. Men det er jo alt for sent.

De er verken religiøse eller overtroiske, og de tror bare på ting som vitenskapen kan forklare. Mora mi spøkte med at de jeg kontakter via snakkebrettet har vært nede hos dem! 😁 Hehehe…kanskje det!  Eller så har de tatt med seg et husspøkelse fra der de bodde før. De siste årene før de flyttet fra eneboligen opplevde de, særlig mamma, at radio, cd-spiller og tv stadig slo seg av og på eller byttet kanaler helt av seg selv.

Grunnen til at jeg tror på historien med bloddråpene er at vi alle opplevde uforklarlige fenomener i huset 🏠 som foreldrene mine solgte for tre år siden (og som jeg vokste opp i) før de flyttet inn i samme blokk som meg! 🏢 Jeg har fortalt om det i et tidligere innlegg.

 

Snakkebrettet mitt. Elektriske støt i armen.

Dagens frokost!

Farmen er kjedelig! Gidder ikke å se mer.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg