Brevanalyse!

Reklame | Ellos.

 

Da jeg var oppom hagen min i ettermiddag og fant nok en hundebæsj på parsellen min… bestemte jeg meg for å sende en e-post til Styret. Jeg har ikke sendt e-post til Styret i kolonihagen siden jeg sendte dem søknaden om å få bygge ny redskapsbod for et par år siden! Svaret jeg fikk på den byggesøknaden var et høytidelig klagebrev* fra Selveste Styret på at parsellen min var for stygg!

Jeg fikk altså både godkjent byggesøknaden og beskjed om at jeg ville bli kastet ut av kolonihagen dersom jeg ikke gjorde parsellen min penere.

Jeg velger å passe mine egne saker; ikke blande meg borti andres ting. Jeg holder en lav profil! Bortsett fra i dag, da jeg sendte denne mailen…..

*Dessverre har jeg ikke tatt vare på klagebrevet jeg fikk av Styret for et par år siden. 

 

I dag sendte jeg altså en ny e-post fordi jeg er lei av at folk lar hundene sine bæsje på min parsell. Det er båndtvang i kolonihagen, og de aller fleste hundeeierne der oppe overholder det! Så er det en eller to som driter i båndtvangen….

Da jeg ikke fikk noen respons på e-posten etter en time, sendte jeg dem en litt teit oppfølger….-De er fem-seks personer som disponerer den e-postadressen jeg sendte meldingen til, så jeg er helt sikker på at minst én av styremedlemmene har lest (og ignorert) meldingen min. De sitter kanskje og kladder sammen et nytt klagebrev til meg i retur. HAHAHA!!!

Jeg er en smart, analytisk og reflektert person som tenker mye. Den forbannede diagnosen Asperger Syndrom gjør sosiale situasjoner mildt sagt utfordrende. Men jeg er ingen idiot.

Brevanalyse:

-Først forsøkte jeg å holde en lett tone for ikke å bli oppfattet som en sur kjerring: “Nå er våren her, og det ene vårtegnet etter det andre dukker opp på min parsell. Hundebæsj av en liten hund! (Så litt mer sarkastisk🙂 Båndtvangen gjelder kanskje ikke lenger? (Deretter overbevise alle om at jeg er en hunde-venn:) Jeg er veldig glad i hunder og har hund selv. (Til slutt dukker strenge-Mona opp:) Men jeg slipper den ikke løs på andres parsell for å gjøre fra seg. 😤

Mona Bjønni Næss.

 

En time senere sendte jeg den sarkastiske oppfølgeren: “Her var det liten respons, ja……(jeg unnlot å skrive “som forventet” 😅.)…..Hvis det her greit for Styret at hunder løper løs i kolonihagen, så er det selvfølgelig greit for meg også. 😸Dere bestemmer! (Passiv-aggressiv, much?)

Ydmykt hilsen en kolonist ved navn Mona…..(Det er et par Mona’er til der oppe….)

 

 • Hvis Styret nok en gang responderer med å sende meg et stygt advarselbrev om utkastelse så er dere blogglesere de første til å få vite det. Jeg tenker på rettssikkerhet og åpenhet.
 • Jeg nekter å selge parsellen min selv om sikkert mange der oppe ønsker at jeg gjør det. 😡 Kanskje det er grunnen til at de driter i bedene mine?

Frokost.

Årets ringblomster. 2017. 😊😊🌼😃😃🌺🌺🟢🟢🧡🧡

 

 

2 kommentarer
  1. Sleng bikkjelorten over til en av naboene der når ingen ser deg og lat som ingenting. Så får de heller tenke at bikkja har skiftet do-område…
   Jeg stod faktisk og så på en fyr i nabolaget hvis bikkje stod og dreit ved gangveien bak huset. Hundeeieren plukker opp i hundepose, knyter igjen..og slenger posen over kommunens gjerde. Ned på min eiendom, faktisk, for det er ikke kommunalt område selv om det er fjell og buskas. Jeg telte sakte til ti.
   Hentet posen dagen etter og kastet den i søppeldunken. Men jeg hadde egentlig lyst til å legge den i postkassen til fyren.

   Apropos Aspergere: Høy IQ på dere, – det er ikke der det ligger. 😏Kjenner til et par andre med samme diagnose. Jeg har ikke Asperger syndrom , jeg klarer fint å sosialisere, men jeg liker best å være alene. Det er bare sånn det er, og jeg gidder ikke gjøre det til et problem. Ikke du heller, husk det. 👍🏻

  2. Hehe, godt tips, Oldie. Nesten godt å høre at du opplevde lignende; bare at det er enda verre når eieren og ikke hunden lemper lort over på en annens eiendom. 😅

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg