Dagens mathandel. Ukesoppgjør.

 

 

I kveld kjørte jeg bortom REMA1000 på Thorøya.

Jeg kjøpte tre klementiner for 7,00 kroner.

  1. Jeg kjørte forbi nærbutikken. Jeg handler helst ikke der, med mindre det er noe svært viktig jeg har glemt å handle annensteds. Grunnen til dét er at en slektning av noen jeg slett ikke liker jobber der. Eplet faller ikke langt fra stammen, dessverre. Likevel er de fleste i denne nærbutikken absolutt hyggelige og service-mindede, og jeg liker jo egentlig å handle der. Men ingenting er sterkere enn sitt svakeste ledd.
  2. Det er enda en matbutikk her i Sandefjord hvor jeg aldri legger igjen en eneste krone. Her jobber en person som mobbet og plaget meg hver dag i et par år på ungdomsskolen. Flere ganger daglig i denne fæle perioden hadde h*n og dennes venner det morsomt med å herme etter meg og gjøre narr av meg og min tilsynelatende teite figur mens de trykket faktene og stemmene sine opp i trynet mitt og kalte meg ting. Jeg har fremdeles lite til overs for denne personen eller vedkommendes venner eller “nære & kjære”. ☹️ Denne personen + vennene burde jeg egentlig ha saksøkt på grunn av senvirkninger jeg har fått, og fått et passende erstatningsbeløp, men jeg får vel heller fortsette å være litt passiv-agressiv…. 😾 “Klikk!”

Jeg ble ikke mobbet på barneskolen, altså, og heller ikke på videregående. Men det gjør ikke de to årene på ungdomsskolen mer tilgivelig.

Jeg handler gjerne i alle byens andre matbutikker.

 

Jeg har fylt ut budsjett-skjemaet.

Denne uken brukte jeg 285,00 kroner på mat og sitter igjen med 15 kroner.

Min forrige mathandel.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg