Denne boken var vel ment for meg!

 

 

 

Da jeg til morgenen i dag hadde luftet Millie, så fant jeg denne boken nede i blokkens vestibyle. “Den evige gartner.” av John le Carré. Passer godt for den bloggende hobby-gartneren meg. Jeg leser svært sjeldent bøker. Jeg liker krim. Etter at jeg har lest boken så legger jeg den ned i vestibylen, igjen. Det ligger ofte bøker og annet lesestoff der nede som folk enten ønsker å bli kvitt eller dele med andre. En gang tok jeg med meg bladene til Jehovas Vitner opp i leiligheten, leste dem og la dem ned i vestibylen, igjen. 😺 Jeg tar forresten alltid i mot JV’s litteratur når de forkynner. Interessant å lese, men jeg kommer aldri til å bli med i Jehovas Vitner!

Jeg vil ikke ha flere nye ting inn i livet mitt. Derfor beholder jeg ikke denne boken som jeg tok med hjem i dag. Hvis jeg skulle ønske/trenge en bok ved en senere anledning så låner jeg den enten på biblioteket eller av noen andre. Jeg beveger meg mot en stadig mer minimalistisk livsstil.

 • For noen få år siden kvittet jeg meg med alle bøker og lignende ting.
 • For noen uker siden fjernet jeg det meste av kjøkkenutstyret som jeg absolutt ikke trengte!
 • For et par dager siden kvittet jeg meg med alle møblene bortsett fra et par bittesmå bord og sengen min. Kunne ikke vært mer fornøyd. 👩‍💻

 

 

Og til slutt et bilde av julestjernen som jeg adopterte etter julen.

 

 

 

 

4 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg