Dette er en oppdatering av produksjonen av karsefrø, og første del av innlegget er fra august.
“LEPIDIUM SATIVUM” er en egen kategori på bloggen.
SENT I AUGUST, 2019:
Jeg sådde de 30 første, egenproduserte karsefrøene i våt bomull. Cirka 20 av dem spirte og smakte like pepperaktig godt som karsespirer skal. Allerede nå har jeg gått i pluss: Av de 14 frøene jeg sådde har jeg fått 20 spiredyktige frø. Og flere frø er høstet.
28. NOVEMBER, 2019:
Først i dag tok jeg frem te-esken med frøkapsler, igjen.
Litt av en pirkejobb å lure frøene ut av kapslene sine.
Jeg sådde cirka 100 egenproduserte karsefrø i kveld. Det ligger fremdeles noen frø igjen i te-esken. Jeg skal så dem i løpet av de nærmeste dagene, så det blir minst én oppdatering til i år.
- Jeg brukte en ren terrakotta-skål med bomull og vann. Bomullen skal resirkuleres i et av parsellens permakulturbed.
0 kommentarer