Dyrking av hjemmelagde karsefrø.

 

 

 

 

Dette er en oppdatering av produksjonen av karsefrø, og første del av innlegget er fra august.

 

“LEPIDIUM SATIVUM” er en egen kategori på bloggen.

 

 

SENT I AUGUST, 2019:

Jeg sådde de 30 første, egenproduserte karsefrøene i våt bomull. Cirka 20 av dem spirte og smakte like pepperaktig godt som karsespirer skal. Allerede nå har jeg gått i pluss: Av de 14 frøene jeg sådde har jeg fått 20 spiredyktige frø. Og flere frø er høstet.

 

 

28. NOVEMBER, 2019:

 

Først i dag tok jeg frem te-esken med frøkapsler, igjen.

Litt av en pirkejobb å lure frøene ut av kapslene sine.

Jeg sådde cirka 100 egenproduserte karsefrø i kveld. Det ligger fremdeles noen frø igjen i te-esken. Jeg skal så dem i løpet av de nærmeste dagene, så det blir minst én oppdatering til i år.

  • Jeg brukte en ren terrakotta-skål med bomull og vann. Bomullen skal resirkuleres i et av parsellens permakulturbed.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg