Elefantfot i solen og fordommer.

Reklame | Ellos. Aimn.

Beklager skrivefeil i reklamen over… 🧐

 

 

Jeg har en elefantfot.

Av og til setter jeg elefantfoten, Beaucarnea recurvata, ut i solen. I likhet med julestjernen, Euphorbia pulcherrima (som er en kategori her på bloggen), er elefantfoten opprinnelig fra Mexico; det lærte jeg nettopp da jeg googlet for å finne det latinske navnet på planten. Min høyre fot er også litt elefant-aktig i dag 😕 etter gårsdagens stikk.

Elefantfot tilhører aspargesfamilien og står på NASAs liste over planter som renser luften innendørs. At elefantfoten tåler ned til -5 grader visste jeg ikke før nå nettopp; jeg burde kanskje la den stå mer ute? Kan jeg få den til å blomstre?

Jeg gikk med sokker i kjipperne da Millie og jeg gikk tur i dag tidlig fordi både stygge (dog nyvaskede) negler og en hoven fot blir for mye å vise frem. Jeg var vel redd for at noen skulle tro jeg var ei hjertesjuk sjuske som følge av at jeg ikke hadde brydd meg om helsa mi og hatt en elendig livsstil. Jeg har nemlig selv fordommer mot svake mennesker som får livsstilsykdommer på grunn av at de ikke greier/gidder å slutte med usunne livsvalg og uvaner. Jeg vil jo ikke bli tatt for å være en av disse taperne. Hvem vil vel det? 😄 Folks (avvikende?) hudfarge, religion og etniske opphav er meg derimot klinkende likegyldig. Har du lagt merke til at gruppen jeg har fordommer mot gjerne har fordommer mot mennesker jeg ikke har fordommer mot?

Oppdatering 31. juli, 2020: Det nevnes at jeg har stor respekt for alle som klarer å endre en skadelig livsstil!!! 

Sko har jeg ikke hatt på føttene siden den dagen da jeg kvittet meg med bilen!  Da jeg hadde levert bilen til pant hos skraphandleren tok jeg av meg sokker og sko og trasket hjem delvis barbeint og delvis med kjippere. 🥳 Tre dager senere mottok jeg vrakpanten på 3000 kroner.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg