En skog av hvitløk! Felles skjebne….

Reklame | Babyplan. Skistart. Dentalworks.

Skistart Skidställ 26 Par Längdskidor//Bio-Folin//Dentaworks Tannblekingsgel//Testpinner til Clearblue ADVANCED fertilitetsmonitor, 20 stk.//Smartwool Hiking Medium Crew

 

 

 

 

 

 

-Siden de deler potte, og trolig sjukdom, blir dette innlegget lagt i begge kategorier på bloggen:

“INGEFÆR” og “HVITLØK”!

 

-Tre bilder av en skog av hvitløk-spirer fra mini-fedd fra blomster. Dokumentasjon må til; jeg vet jo ikke hvor lenge de lever her inne!

Innlegget fortsetter etter de tre første bildene.

-I dag spurte noen om det lukter hvitløk inne i stuen? -Nei da, det gjør ikke det! 👍 Det lukter ingenting før man eventuelt kutter i plantene. I dag beskar jeg hvitløkene. Da luktet det mildt og fint av hvitløk en kort stund. Ikke sterkere enn om jeg hadde klippet litt gressløk over en omelett på kjøkkenet.

Jeg klippet vekk skjoldete og/hengslete blader fordi hvitløkene trolig har fått en sjukdom. Jeg spiser ikke avklipp av sjuke grønnsaker, nei; så det gikk rett i søpla. Håper at dette vil stimulere til ny, sterk og sunn vekst. Det kan også gå galt. Man kan aldri vite. Hvitløk trives nok ikke særlig godt så tett sammen innendørs i en potte. Både de yngste og de eldste spirene fikk seg en klipp.

Før- og etter-bilder:

I den samme potten står en ingefær. Dens blader var forferdelige, og jeg klippet av de fleste av dem. Stilkene er så grønne som bladene burde vært; kanskje driver stilkene også fotosyntese? Det får gå som det går med ingefæren. Så fæle blader kan man slett ikke beholde på noen plante! Nederst, ved roten, ser ingefæren forbausende fin ut. Jeg tørket til slutt støv av ingefærens stengler med fuktig dopapir; oppover.

Grønne fingre!

Frokost. Ujålete!

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg