Endelig!


Fra midnatt får vi i Sandefjord faktisk lov til å gå uten munnbind på offentlige steder! Skal bli bra å handle i butikken igjen uten at det dugger så idiotisk på brillene! Så alt for lenge siden handleturen gikk problemfritt. Men, det er nok lurt å ta vare på stoff-munnbindene; man vet aldri når et nytt påbud blir gjeninnført. 

PS (oppdatert 23.06.2021): Jeg kommer kanskje (ikke?) til å fortsatt bruke munnbind når jeg handler. Viruset er jo fremdeles der ute! Ikke at jeg tror jeg blir alvorlig syk av det, men det er jo likevel en liten sjanse for å bli hardt rammet av viruset.

Glad for at munnbind er valgfritt! 

Jeg er jo ikke fullt så gammel blitt at jeg har fått tilbud om vaksine, ennå! Ikke vil jeg ha vaksinen, heller. Av flere grunner; mest fordi jeg hater sprøyter. Nei, jeg er ikke en skrullete konspirasjonsteoretiker som tror at Jorda er flat. Jeg tror covid-viruset kan være livstruende, men liten sjanse for å bli alvorlig rammet. Prøv å være litt optimistisk og ikke la virus-frykten ta overhånd; frykt og stress svekker immunforsvaret.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg