Jeg har levd før.

 

Tror jeg på tidligere liv?

Ja.

Mitt aller første minne er nemlig fra slutten av mitt forrige liv! Da jeg var liten så var disse minnene enda mer tydelige enn de er nå. Men jeg husker fremdeles godt landskapet i det som tilsynelatende var sluttscenen av mitt liv. Gressletter og bratte gressbakker. Fjell i bakgrunnen. Noen fjell var snødekte. Solen skinte. Og så husker jeg svært godt alle følelsene jeg hadde de siste timene. Disse følelsene er fremdeles sterkere enn tilsvarende følelser jeg noensinne har hatt i mitt nåværende liv.

Jeg og mannen min var unge og vi elsket hverandre veldig høyt. Skikkelig dyp kjærlighet. Jeg husker fremdeles denne sterke følelsen vi hadde for hverandre, og da jeg var ung kunne jeg av og til lengte tilbake til den kjærligheten og føle en sorg for at det endte så tidlig.

Men noe var galt. Vi skulle tas og drepes. Enten så var vi kriminelle eller så var vårt forhold forbudt. Jeg heller mot det første. Jeg husker at vi avskydde folkene som ville ta oss. En følelse av “faen-ta dem” eller noe lignende trass. Jeg husker bare de siste timene av dette forrige livet mitt. Vi ble jaget av en svært sint folkegruppe. Mannen min og jeg sprang over gress-sletter. Solen skinte og himmelen var nesten helt blå med bare noen få, hvite skyer. Gresskledde åser og daler. Vi sprang og vi sprang. Noen steder var det hvite stier av grus og sand. Av og til fikk vi et godt forsprang fra forfølgerne. Da kunne vi hvile. Jeg hørte sinte rop og skjønte at menneskene nærmet seg igjen. Solen stod lavere på himmelen. Ettermiddag/snart kveld. Mannen min oppmuntret meg til å fortsette. Han grep hånden min og vi løp. Jeg følte både redsel/dødsangst og en sterk glede og gjensidig kjærlighet til denne mannen… samtidig med en følelse av avsky mot dem vi hatet og fryktet. Over skulderen så jeg forfølgerne nærme seg. Sint mann hevet en øks. Så løp vi inn i lyset. Det siste jeg husker er at vi forsvant inn i dette blendene lyset.

 

Både mannen og jeg hadde enkle, gammeldagse klær/folkedrakter. Østeuropeiske? Folkedrakter fra forskjellige land kan ligne hverandre.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg