For kaldt i hagen. Jeg fikk noe.

 

 

For flere dager siden bestemte jeg at jeg skulle jobbe i hagen nå i ettermiddag. Så frø, for eksempel. Det var 4 grader og sur vind da jeg kjørte til hagen. Det ble et kort besøk. Tok et par bilder og fikk bekreftet at det var for kaldt å jobbe i hagen før jeg kjørte hjem igjen. 😸 Vel hjemme ble jeg møtt av en liten snøbyge. Rett etterpå fikk jeg noe jeg trengte: Teposer! Noen hadde lest på bloggen min at jeg var tom for vanlig te. Tusen takk! 😃

Det øverste bildet skal jeg gjenta gjennom sesongen. Nå ser vi bare gulbrunt der jeg har bekjempet gressplenen med permakulturbed i forskjellige stadier og noen hekkplanter. Folk som digger gressplener griner litt på nesen av dette bildet, men jeg gleder meg til å se hekker rundt plattingen bli fylt av blader og bedene fylles av blomster, forhåpentligvis. Hageplanter tett i tett bare avbrutt av en og annen gressflekk slik at jeg har gress å mate permakulturbedene med. 🦖

Til venstre for prydgresset midt på parsellen står en hekk jeg plantet i fjor. Den har fått blader; se dem på det nederste bildet. Jeg plantet denne hekken for å dele opp den lange og smale parsellen og lage rom i hagen. I bakgrunnen på nederste bilde ses gamle solbærbusker som snart får blader.

Foran plattingen står tre duftsjasminer jeg plantet i fjor. Gleder meg til de skyter i været og får blomster! 😃 Sistnevnte skal visst ikke beskjæres de første to-tre-fire årene.

Til venstre for plattingen står hekken jeg beskar kraftig i fjor. Til høyre for plattingen står lavendel. Mibapyramiden skimtes på den nedre delen av parsellen.

 

 

Sådde flere frø av basilikum!

Frokost! Tom for te.

Litt mynte og bilder fra parsellen.

 

 

 

2 kommentarer
  1. Det er væromslag på gang her, så det kommer vel til deg også. Kulden er borte, mye mildere ute. Og masse mørkegrå skyer da.

  2. Det var godt å høre, brrr frøys skikkelig i dag. Noen skyer er greit, også; den lave vårsola er slitsom selv om jeg bruker solbriller. Blir bedre jo høyere sola stiger. =)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg