Formet rødpiler.

 

 

 

Fredag, 23. august:

 

 

Høstet blåbær.

Høstet rødkløver.

Grønn mynte og en anelse løvetann.

Så plukket jeg tre små tomater.

Beklager dosent bilde.

Fin sti, om jeg skal si det selv! Denne laget jeg ved å legge avispapir rett på bakken, og så la jeg gressklipp oppå avisene. Det er jo ikke så mye “verre” enn å dekke stiene i hagen sin med bark eller treflis. 👍 Bare mye smartere og billigere! 😆

Ved enden av denne smarte stien står salviestiklinger som jeg stakk rett i et permakulturbed. Salvien har vokst. Foran står en ny stikling av lavendel; en kvist som jeg var uheldig å rive opp da jeg luket rundt lavendelen her om dagen. Hadde vært gøy om den også hadde slått rot.

Så var det på tide å jobbe! I dag beskar jeg de tre rødpilene som jeg for noen år siden plantet i den nedre delen av parsellen.

Hadde jeg kunnet velge så hadde alle tre rødpilene fått bli skikkelig høye. Men det er ikke lov å ha høye trær helt inntil naboparsell. Det er jo forståelig da det vil gi skygge hos naboen. Derfor klippet jeg dem i ulike høyder. Det kan jo bli litt artig, det også! 😊 Nabohytte ses i bakgrunnen. Selv har jeg bare en redskapsbod og ingen hytte på min parsell. Jeg er trolig den eneste som ikke har hytte på parsellen i kolonihagen.

Rødpilen til høyre skal få vokse fritt i høyden. Lurer på hvor høy den kan bli.

Slapp av; jeg skal rydde vekk avklippet neste gang jeg er der oppe! Vet ikke når; det bestemmer jeg ikke i dag. Den som kjenner meg (litt) gjennom denne bloggen vet nok hva jeg kommer til å gjøre med avklippet! 😃

Noen av kvistene stakk jeg i jorden. Håper på flere nye trær.

Denne klippet jeg med.

Se bilder av rødpilene før de ble klippet! 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg