Fra drøm til mål.

 

 

 

 

Om jeg bare oppnår å eie en brøkdel av eiendommen på bildet så er jeg fornøyd!

 

Ganske lenge har jeg drømt om å eie et eget hus. Har aldri trodd at jeg skulle kunne klare å skaffe meg det. Før nå. Drømmen har gått over til å bli et mål som jeg skal nå! Det å bo i blokkleilighet er ikke noe jeg trives med. At leiligheten er lånt gjør ikke saken bedre; dette er ikke en leilighet jeg kan selge. Jeg vil og skal ha noe eget!

Men noen må jo betale for det! =P Hihihi…!!!

 

  • Jeg vil ikke ta opp banklån, så det er grenser for hva huset kan koste. Heldigvis at jeg er flink til å spare, men med luselønn sier det seg selv at selv en nøktern livsstil og trofast sparing gir treg avkastning. Jeg hadde sikkert ikke fått noe banklån, heller, med den latterlig lave inntekten jeg har blitt forbannet med. “Straffen” for å ha Asperger syndrom er fattigdom; som om tilstanden ikke er utfordrende nok i seg selv å leve med, så skal man liksom godta å leve i fattigdom! Jeg har bestemt meg for å komme meg opp på et høyere økonomisk nivå. Om så det er det siste jeg gjør i dette livet! Jeg er verdt så mye mer; jeg fortjener all verdens rikdom. Jeg bryr meg ikke om at noen synes det er latterlig.
  • Huset bør være beboelig. =) Det gjør ikke noe om huset må oppgraderes litt etterhvert; innen rimelighetens grenser, så klart. Boligen skal ikke være kondemnabel.
  • Eiendommen må ha en solrik hage til frukt- og grønnsaksdyrking. Det er det viktigste! Tenk å kunne gå rett ut i sin egen hage i stedet for å måtte kjøre eller sykle dit! Det hadde vært noe. Da kunne jeg solgt parsellen i kolonihagen, også.
  • Huset må ligge i Vestfold, Nedre Buskerud, Akershus eller Grenland. Eller i omkringliggende strøk. Det burde da gå an?
  • Minihus er interessante. =) Spørsmålet er vel om kommunene i Norge er villige til å godta et minihus som fast bopæl. Noen som vet?

 

 

Hvis du ønsker å støtte meg i å kjøpe et eget hus, så ta kontakt på e-post [email protected] eller min postadresse Mona Bjønni Næss, Sjøstrand 8, 3209  Sandefjord. Intet bidrag er for lite. <3

Ikke send meg lånetilbud; det blir bare rapportert som spam.

 

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg