Frokost nummer 113.

Reklame | Bodylab. Outnorth.

 

I dag høstet jeg årets to første reddiker til frokost! De har stått mye ute på veranda-parsellen. Reddiker tåler godt kulde. Bare når det har regnet og stormet som verst har reddikene stått inne i vinduskarm eller på kjøkkenbenk (avhengig av når det var på døgnet).

Jeg hadde også cottage cheese, et egg og økologiske valnøtter. Hjemmelaget surkål og en økologisk banan.

 

 Frokost i går!

Relaterte innlegg:

Hagen i dag.

Min parsell-hage i dag.

Dagens fangst.

I går kveld…

Vinterreddik…

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg