Frokost nummer 16.

 

 

 

Ruccolaen, Sharon-frukten, appelsinen (presset den) og melken i teen har blitt oppbevart under boksen på verandaen etter at jeg valgte vekk kjøleskapet for vinteren! Ruccolaen er faktisk mer krispy nå enn den ville blitt i kjøleskapet. Jeg kokte økologisk jasminris som stod i vann i natt og spiste masse ruccola sammen med to egg. Eggene oppbevares som tidligere nevnt på kjøkkenbenken. Vet ikke om det er innbilning; men eggene smaker litt bedre når de står i romtemperatur og etter at jeg gned dem inn med litt olivenolje for lenger holdbarhet…Til dessert hadde jeg “marsipan”: Hele mandler rullet i melisglasur! 🙂 I dag har jeg vasket stuevinduene! 

Frokost i går!

Julestjernen har overlevd hos meg i 11 måneder! 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg