Frokost nummer 199. Betent sprekk.

Reklame | Farmasiet.

Norgesplaster Vanntett Plaster

 

  • Ett glass av sjokoladedrikken Mylk som er laget av havre, ristede hasselnøtter og kakao. Den er så god.
  • En økologisk banan. Denne bananen smakte utrolig godt. Perfekt. Millie fikk en bit.
  • En nypresset klementin + lime.
  • To hardkokte egg. Millie fikk en hel del.
  • Gurkemeiegul havrebakst med bringebærsyltetøy.
  • En håndfull usaltede peanøtter. Jeg kjøper ofte en pose ferdigskrelte peanøtter på 700 gram som ligger i fruktavdelingen på Meny.
  • To kopper te med melk.

Spisevinduet åpnet klokken 14:00 og stenger klokken 22:00 i kveld.

I dag har jeg ikke gått barbeint; jeg har gått med sokker i kjippere på grunn av en betent liten sprekk mellom tærne. Med grønnsåpe-fotbad, Pyriseptsalve og plaster kjenner jeg allerede etter en natt og nesten en dag at betennelsen er gått over. 👍 Likevel venter jeg litt med å gå barbeint igjen. Jeg bruker dog ikke sko. Kjippere med sokker i er luftigere. =)

Frokosten i går.

 

 

 

4 kommentarer
    1. Jeg har ikke oppskrift fordi jeg bruker øyemål, men dette er ingrediensene:
      Først heller jeg kaldt vann fra springen i bakebollen. Så heller jeg gurkemeiepulver i vannet.: Kanskje en spiseskje eller mer gurkemeiepulver. Av og til bruker jeg kardemomme, også. Jeg tilsetter en-to teskjeer blå tørrgjær. Viktig å ikke bruke for mye gjær! Jeg tilsetter så økologiske havregryn. Ja, de må være økologiske! Rører litt med en teskje. Etter fire minutter heller jeg oppi hvetemel (som ikke er økologisk; men du må gjerne bruke økologisk hvetemel). Elter deigen for hånd og lar den heve under plastfolie i 3-4 timer eller mer. Rekkefølgen på ingrediensene + lang heving gir den gode smaken. =)
      Jeg har prøvd melk, sukker og fett i gjærdeigen, men det ødela smaken. Det enkle er det beste i dette tilfellet: Bruk bare vann.
      Jobb minst mulig med deigen etter heving. Stek på 200 grader midt i ovnen.
      Bare å prøve seg frem til du finner den beste kombinasjonen av ingrediensene. Tips: ikke bruk for mye hvetemel.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg