Frokost nummer 252. Gul grøt og gode minner.

Reklame | Ellos, Royal Design.

 

 

 

  • Havregrøt laget på vann, gurkemeie og økologiske havregryn.
  • I dag prøvde jeg noe nytt som smakte godt oppå havregrøten: Kardemomme.
  • Sukker.
  • Cashewnøtter.
  • Tre nypressede klementiner.
  • To og en halv kopp urtete. Grønn mynte og rødkløver. Jeg har fremdeles masse mynte igjen fra i fjor.

 

Frokosten i går! 

Anubias får to nye blader! 

Basilikum av hjemmeproduserte frø.

Noe jeg har mye av! Tilbakeblikk.

Hyggelig tur!

Oregano og tilbakeblikk.

Mynterelatert mimring:

Ny vår.

Løvetann, gressløk og hagebilder. Hadde nettopp lært at grønn mynte trives ved en dump som holder luftfuktigheten høy og gir et kjøligere mikroklima.

Tomater og grøntfôr.

Litt mystikk.

Frokost nummer 552.  PS: Denne mynteteen var latterlig svak. Jeg har heldigvis lært at den må trekke mye lenger!

Tørre urter og blomster fra hagen. Forebygge kreft?

Høstet grønn mynte. Før- og etterbilder.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg