Frokost nummer 28. Gjenbruk av banan…

 

 

 

-Skyllet soyabønnene og kokte dem i rent vann uten salt. Skyllet mandlene og la dem på asjetten. Jeg bruker en liten asjett for å lure meg selv til å tro at maten er større. Ikke at det trengtes; i dag ble jeg stappmett. Jeg hadde kokt for mye soyabønner og satte resten i kjøleskapet til senere i dag. Nykokte rosenkåler, en økologisk banan og en kopp grønn te. Jo, koppen er nyvasket; det er ikke alltid mulig å få av flekker etter sort te.

Til slutt ble det to nybakte-varme mibanske, gurkemeiegule havrebakster med noe søtt som smeltet oppå (melisglasur).

Det økologiske bananskallet kokte jeg opp. Når det har trekket lenge og kjølt seg ned vanner jeg noen av stueplantene med banan-teen. 🍌

Mibanske forberedelser...

Enda en positiv ting ved å bo her….

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg