Frokost nummer 291. Hvem tror jeg vinner Farmen?

 

 

Klokken 14:00 ble det frokost her etter å ha gjort husarbeid og bakt mibansk havrebakst. Jeg støvsuget til og med ryggsekken inni og utenpå! 😸 Tenk om alle mine personlige eiendeler fikk plass i denne ryggsekken. Kanskje blir jeg så minimalistisk en dag i fremtiden?

Mens jeg ventet på stekingen drakk jeg to nypressede appelsiner som var utrolig saftige og gode! Drakk også en kopp te med melk og spiste en neve med mandler (som jeg ikke tok bilde av). Endelig var den myke, gule klar! 🍞 Jeg tok to skiver med tørr melis på. 😊 Litt ost til slutt.

I går så jeg første episode av Farmen Kjendis 2020. Hvem tror jeg vil vinne? Vel, litt vanskelig å gjette etter første episode…siden jeg ikke kjente alle deltagerne fra før. Jeg tror vinneren er én av disse fem personene, som alle var helt ukjente for meg før første episode av Farmen Kjendis 2020: Adrian Sellevoll, Hege Bøkko, Hanna-Martine Slåttland Baller, Vidar Villa eller Erik Alfred Tesaker. Holder en knapp på Adrian, Erik Alfred eller Hege. Men trua endrer seg kanskje underveis? Kanskje Mímir Krístjánssons snorking bryter ned de andre deltakerene til fordel for seg selv? Mulighetene er mange. 😀

Frokosten min i går var ikke like søt! =o

Har jeg sett Farmen før?

 

 

 

4 kommentarer
    1. Mamma bruker å si at man burde ikke eie mer enn man får med seg opp i et tre! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg