Mens den nystekte gurkemeiegule mibanske havrebaksten stod og kjølte seg ned drakk jeg en nypresset økologisk sitron + en nypresset appelsin. Jeg delte begge i to. Presset først en halv sitron, så en halv appelsin, sitron og appelsin før jeg toppet med litt kaldt vann, tok av lokket og drakk straks.
Det ble tre solide gule havreboller. Jeg spiste halvannen til frokost med melisglasur, økologiske sesamfrø og litt av cheddaren jeg kjøpte i går. Jeg fikk visst ikke lagt ut bildet av gårsdagens mathandel, men nå ser du det her!
Cashewnøtter uten salt og to kopper te med melk + melk rett fra kartongen. Vann drikker jeg jo stadig vekk.
Jeg hadde lyst på en økologisk gulrot, men da de var mugne ble det ikke noe. Skal se gjennom gulrøttene etterpå for å finne ut om en og annen kan reddes. 😾 Når kjøpt jeg gulrøttene?
Mynten på bordet er spillebrikken til snakkebrettet mitt!
Frokost i går, til og med! =o
Jeg handlet mat i går, også! =o
Ouija.
Ikke morsomt når gulrøttene blir hårete, hehe… 😁🥕