Frokost nummer 314. Enkelt.

 

 

 

Dagens mibanske frokost var som vanlig rask og enkel. Jeg spiste den siste, ungarske Grøstadpølsen uten å varme den opp først. Det gikk bra: Jeg ble ikke matforgiftet. 🤓 Økologisk, rå blomkål. Millie fikk smake på både pølsen og kålen. To glass vann. Ett til lykkepillen og ett til maten. Pleier ikke å fortelle om alle vannglassene jeg drikker. Jeg foretrekker vann fremfor andre tørstedrikker! I dag har jeg tenkt mye på hvor glad jeg er for at jeg ikke sløser bort pengene mine på håpløse renoverings-prosjekter på festetomter! Takke meg til en enkel parsell i kolonihage i stedet for et pengesluk av en ulovlig oppført hytte et sted utenfor allfarvei. Har tittet på hyttteprospekter i dag og avbestilt en visning. Nå gleder jeg meg veldig mye til våren og til å begynne å jobbe på parsellen min i kolonihagen. =)

Forrige frokost.

Mibansk drømmepanel?

Kraft.

 

 

4 kommentarer
  1. Hei! 😀 Jeg er som deg, og starter alltid dagen med en skvist sitron. Men jeg drikker det i et stort glass med kokt vann og masse fersk ingefär i! Bruker du noen gang ingefär? 🙂

  2. Bra; det er en sunn og god start på dagen. 😃 Jeg bruker alltid kaldt vann til sitronen. Før brukte jeg en del ingefær. Så kjøpte jeg en ingefærrot som så fin ut i butikken men som var dårlig, og da fikk jeg litt avsmak for ingefær….Trenger derfor en pause fra fersk ingefær.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg