Frokost nummer 343. Venter spent på utbetaling eller er det lureri?!

 

 

 

Jeg visste at jeg kom til å spise svært mye senere i dag! Masse tomme kalorier, blant annet. Derfor valgte jeg en kalorifattig, men sunn, frokost klokken tolv: Ett egg og rå, økologisk blomkål kuttet inntil stilken. Det fjerde egget jeg kokte før frokost i går, forresten.

Jeg er veldig spent på om jeg får utbetalt inntekten fra bloggen, jeg! Dette er den første fakturaen jeg har sendt dem. Fakturaen har ikke forfalt, riktig ennå. Er det for godt til å være sant at jeg kan tjene penger på å bare være meg selv og gjøre noe jeg faktisk trives med? Tiden vil vise om det er tilfelle eller om blogg.no holder meg for narr…. ! Jeg hadde nemlig dårlige erfaringer med arbeidsgivere i Selveste Samfunnet før jeg fikk ung uføretrygd (som altså gir høyere utbetaling enn “vanlig” uføretrygd fordi jeg har en medfødt “feil”) etter å ha fått en Asperger/autismediagnose først i 30-års-alder. 

-Ja; nå snylter jeg gladelig på dere alle sammen, zuckers! Hahaha…! 😆 😅 👏🏻 👩‍💻

Etter frokost fant jeg frem kinakålfrø som jeg kjøpte i sommer. Jeg har ennå til gode å lykkes med kåldyrking, blant mye annet i livet! (Og: Jeg har en konto å fylle opp!) Etter frokost sådde jeg derfor resten av frøene rundt de hellige hvitløkspirene. Da er det bare å vente på at kinakålspirene spretter og at pengene strømmer inn. Miba.blogg.no får mye ut av lite, vet du.

Har du erfaring med blogginntekter? Jeg tviler på at jeg er alene om å ha vært spent før første fakturas forfall.

Forrige frokost.

Jeg svarer på spørsmål.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg