Frokost nummer 35.

Reklame | Aim'n.

 

 

Etter at jeg (og Millie 🐶) begynte å spise rosenkål hver dag (først til middag; deretter til frokost) merker jeg endring:

 • Kroppen kvitter seg med mer overflødig vann, og jeg virker mindre oppblåst i hele kroppen!
 • Øynene ser klarer ut. (Tungt øyelokk og asymetri er medfødt).
 • Ansiktshuden har fått en friskere glød. Den siste uken før jeg begynte med rosenkål var jeg plaget av tørre og sprukne munnviker; dette forsvant etter at rosenkålen kom inn i bildet (bokstavelig alt): Trolig manglet jeg jern eller noen vitaminer som rosenkålen inneholdt…Jeg tillater meg derfor å slenge ved en selfie nederst. Antall selfies man legger ut i sosiale medier sier kanskje noe om graden av narsissistiske personlighetstrekk man har? Jo da, vi har alle noen slike trekk, men det er langt mellom selfies på denne bloggen. 😸 Her rettferdiggjorde jeg meg selv/bruken av selfie; også et trekk ved narsissistisk personlighetsforstyrrelse, hahaha. Nei, jeg har ikke NPF. Blablabla….

Ansiktet tørker jeg forøvrig med en klut dyppet i rent vann eller vann tilsatt litt havsalt et par-tre ganger i uken + olivenolje i ansiktet like sjeldent (for sminke valgte jeg vekk for kanskje 15 år siden): Denne minimalistiske ansiktspleien motvirker selvfølgelig også tørr hud. Jeg bruker bare såpe på hendene og kunne ikke vært mer fornøyd enn etter at jeg valgte vekk renseprodukter. Aldri sjuk, heller. Men oppblåsthet og sprukne munnviker kommer innenfra: Det blir man bare kvitt ved å endre kosthold!

 

Dagens frokost:

 • Sterk, nedkjølt/romtemperert urtete laget på løvetannblader og rødkløverblomster fra hagen. 
 • Usaltede cashewnøtter.
 • Nykokte rosenkåler. Veldig gode når de har kokt lenge nok! Tidligere har de kokt litt for lite.
 • Tre nybakte mibanske, gurkemeiegule havrebakster med melisglasur; de to siste bare fordi baksten ble veldig god i dag. Etterhevet den til og med.
 • To kopper svart te med soyadrikk i stedet for melk. Denne soyadrikken er like god som, hvis ikke bedre enn, melk i te og kaffe; bare husk å riste den godt før hver eneste bruk! 👍

Frokost i går!

 

 

 

2 kommentarer
  1. Ja, det er det! Hittil har jeg spist mye økologisk blomkål (rå), og det skal jeg fortsette med, men jeg skal utvide kål-sortiementet litt.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg