Frokost nummer 389. Litt mystikk.

 

 

Det første jeg så i dag tidlig var at dette lille begeret fra alteret stod på gulvteppet i stuen. Jeg ble litt overrasket og irritert fordi det lett kunne ha veltet slik at urter og salt forsvant ned i det langhårede teppet, så jeg satte plast-begeret straks opp igjen på alterer. Dessuten skal jo alt som står på alterer når man gjennomfører magi, og selvfølgelig ellers, være (litt) helligere enn alt det hverdagslige.

Jeg kan virkelig ikke huske at jeg satte begeret på teppet så langt fra alteret i går kveld før jeg la meg. Klart det er en mulighet for at jeg gjorde det, og jeg ser ingen annen logisk forklaring, men jeg synes det er litt mystisk. Om jeg mot formodning skulle ha plassert begeret på gulvet så ville det ha vært nærmere benken slik at man ikke dultet borti det. Millie, hunden min, har nok heller ikke løftet det ned og satt det så pent på gulvet. Da hadde hun heller lekt med begeret og sparket det veggimellom……

Begeret, som opprinnelig nok var et målebeger som fulgte med akvarieplante-næring eller lignende, inneholder tre fedd hvitløk og knuste blader av grønn mynte fra hagen + en klype grovt havsalt.

Jeg satte begeret ned igjen for å ta bilde av hvordan det stod da jeg våknet i dag.

Satte begeret opp igjen, og det har heldigvis stått der siden! 

 

Så over til dagens frokost som bestod av en nypresset sitron tilsatt litt kaldt vann pluss resten av den saftige baksten fra i går. Og melis. 😊 Godt!

Sitronen presset og drakk jeg på kjøkkenet for å unngå søl. Maten spiser jeg gjerne fra alteret fordi både penger og mat jo er viktige energier! 😃

Noen timer senere var Millie og jeg innom mine foreldre.

Millie synes det er så gøy! 🐶

 

Jeg drakk to kopper te med melk og spiste en lefse, eller kalles det klint/klenning?!? Spiste også noen gelé-frukter og en bit banan. Godt!

Jeg fortalte om dette begeret som stod på gulvet, og de mente at jeg hadde satt det der selv uten å huske det fordi jeg antagelig skulle ordne oppå alteret mens jeg var trøtt før jeg la meg, hehehe…! 😆😊 Jeg visste jo at de ville tro det.

 

Se forrige frokost her! =)

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg