Frokost nummer 404. Slankekost.

 

 

I dag ble lappen fra døren fjernet. Det betyr at vi kan bruke verandaen igjen! Fint, nymurt tak og både nymalt tak og gulv. Verandaen er jo en forlengelse av stuen, så nå er vi fornøyde, ja. 😃

Bare stillasene gjenstår å tas ned, og i morgen kommer en slektning hit og maler metallplater/gelender og setter opp ny krok til verandadøren.

Så til frokosten:

Dagens første måltid var som vanlig ganske sunn. Noe av hensikten med de mibanske frokostene er jo at de skal ha en viss slankende effekt, spesielt når de kombineres med et åttetimers spisevindu. I dag startet jeg en ny uke med spisevindu på åtte timer hver dag. Fra tolv-halv ett til åtte-halv ni. Fra og med mandag formiddag til neste mandag formiddag spiser jeg bare mellom disse åtte timene. Drikker bare vann utenom spisevinduet.

Flere av oss har for mye polstring på kroppene våre. Husker dere 70- og 80-tallet? Folk flest var slanke. Nei, de var ikke underernærte eller syke. Tjukkaser var sjeldne den gangen, og de ville ikke nødvendigvis blitt ansett som mer enn “litt lubne” i dag. “Tjukkas” var et skjellsord og en stor, blå madrass i gymsalen som alle måtte tryne på. Tjukkas er i dag den nye normalen. Litt rart hvor likegyldige folk har blitt.

 • To rå eggeplommer.
 • Nypresset sitron + vann.
 • En skive mibansk havrebakst.
 • En teskje melis.

 

Jeg tar ingen kosttilskudd.

To bilder av skiven bare fordi Millie var så søt.

Gårsdagens frokost! =)

 

 

 

 

2 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg