Frokost nummer 434 og dag sju med spisevindu.

 

 

Spisevinduet åpnet som vanlig klokken 12:00 og stengte klokken 20:00.

 

Frokosten ble likevel ikke spist før i fire-tiden. Jeg hadde lyst på brød, og da måtte jeg bake brødet først.

Halv ett satte jeg gjærdeigen til heving. Jeg var ekstra raus med gurkemeien og kardemommen i den mibanske havrebaksten i dag.

Da hevingen nærmet seg slutten så drakk jeg to kopper te med melk.

Endelig ble hevingen klar mellom tre og halv fire. Jeg kunne steke gjærbaksten. Bakebollen er av porselen.

Først en testflyging for å sjekke at den var ferdigstekt. Melis og økologiske sesamfrø på havrebrødet som smaker som kake. Jeg skal begynne å kalle det havrebakst i stedet for havrebrød.

Det gav mersmak: Jeg måtte ha en skive til! 😃

Og ikke nok med det. Fikk lyst på en skive til med resten av Rambol-osten og resten av ruccola-salaten.

Råkost til dessert: To økologiske gulrøtter og en mengde økologisk blomkål.

Halvveis i råkosten orket jeg ikke mer. Da gikk jeg og drakk litt vann og hang opp en klesvask til tørk. “Ærlig talt, du må da klare å spise opp grønnsakene dine!” sa jeg strengt til meg selv.

Så da gjorde jeg det. 😊👍😺 Såååå mett jeg ble…..😂

Var fremdeles mett da det var tid for middag.

  • En nypresset sitron blandet med vann.
  • To økologiske bananer.
  • To hardkokte egg.
  • Rødbeter.
  • En halv skive havrebakst.
  • En teskje økologisk peanøttsmør.
  • Hvitløk fra hagen.
  • En kopp urtete. Samme som jeg drakk i går kveld. Se hvordan jeg laget den her.

Se gårsdagens frokost her! =)

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg