Dagens mibanske frokost var klar klokken 12:00.
- Masse ruccola-salat.
- Peppermakrell. En hel pakke, det vil si en halv fisk.
- En økologisk gulrot.
- Stilken av en økologisk blomkål.
- To tørkede aprikoser.
- Økologiske linfrø.
- Økologiske solsikkefrø.
- To kopper te med melk.
- Den ytre delen av Rambol-osten som var dekorert med valnøtter. 😊
På ettermiddagen var vi invitert på hjemmelaget pizza hos mine foreldre! Pizzaen var selvsagt laget på vegetariske pølser. Kjempegod!
- Jeg tok med meg og presset en sitron.
- Spiste fire pizzastykker.
- Drakk en cola.
- To kopper te med melk.
- Fire topper Toblerone.
- Et halvt Schwarzbrot. Deilig marsipanbrød med mørkt, bittert sjokoladetrekk.
På kvelden, her hjemme, drakk jeg en kopp urtete som hadde trukket på komfyren i minst en halvtime etter et kort oppkok. Urtene har jeg dyrket selv på parsellen min i kolonihagen, bortsett fra rødkløveren som jo dukket opp uten min hjelp.
Urteteen bestod av litt:
- Rødkløver. Én blomst.
- Grønn mynte.
- Oregano.
Ikke sant at det er gøy å lage te av egendyrkede urter? =)
Spisevinduet lukket klokken 20:00.
Se hva jeg spiste til frokost i går!
1 kommentar
Nam! 🍕😁