Frokost nummer 44. Noe nytt!

Reklame | Aim'n.

 

 

  • Osteburgere, ruccola og to rå fedd hvitløk fra egen parsell. 

I dag prøvde jeg noe nytt: Osteburgere! De var laget på upasteurisert melk og mikrobiell løype (altså ikke løype fra magen til ei ku) og var derfor 100 % egnet for vegetarianere. Jeg er ikke vegetarianer, men jeg bryr meg om dyrevelferd og spiser derfor sjeldent kjøtt. Jeg er kresen på kjøtt når jeg først spiser det. 

Osteburgerne ble kjøpt på REMA 1000 på Thorøya. Gikk dit og handlet tidlig i går kveld. Med refleksvest på. Syklet ikke da jeg ikke har lys på sykkelen. Jeg kjøpte blant annet veganske burgere der, også, som jeg hadde til middag i går; de var overraskende gode og laget utelukkende av plantemateriale. De lå i frysedisken midt i butikken. En sjelden gang unner jeg meg vegetariansk/vegansk ferdigmat. Tror ikke man skal spise noen som helst slags ferdigmat for ofte da saltinnholdet er ganske høyt.

Jeg var litt teit, haha: Først da jeg hadde stekt osteburgeren, delt den i to (i tilfelle jeg ikke likte den) og tatt to biter (spiste for hånd; teskje til pynt) så jeg at det var tre tynne burgere som lå oppå hverandre. Den midterste ble derfor ikke like godt stekt som de ytre. 😸 Se nederst. 

Osteburger anbefales!

Frokost i går!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg