Frokost nummer 552. Havregrøt, jordbær og marsipan.

 

 

Dagens første måltid klokken 12. Bare ett bilde i dag.

 

  • Havregrøt: Omtrent 2 deler vann til 1 del økologiske havregryn. Fyll kjelen med vann. Tilsett gurkemeie i pulverform. Tilsett ett lite korn av grovt havsalt. (Minst mulig salt.) Kok opp og tilsett havregryn. Rør hele tiden så det ikke svir seg. Skru av varmen når grøten koker. Rør ofte. Etter 2-4 minutter trekker du kjelen til siden og heller ønsket mengde sukker oppi grøten. Da unngår du at sukkeret blir svidd. Rør godt. Hell grøten over i en skål. Topp med mer sukker, kanel og økologiske sesamfrø uten skall. 😊 Nam!
  • Ekte marsipan som inneholder 50% mandler. Jeg elsker marsipan! Marsipanen blir aldri gammel hos meg….
  • Jordbær.
  • En skive hjemmebakt havrebrød. Gulfargen skyldes gurkemeiepulver. Jeg bruker ofte gurkemeie i gjærbakst og grøt.
  • Et glass solbærsaft.
  • Et krus med myntete av to blader grønn mynte fra min parsell.

 

Gårsdagens er her! =)

 

 

 

 

2 kommentarer
    1. Jeg elsker også marsipan, men begrenser meg. Egentlig kunne jeg spist marsipan til jeg spydde, tror jeg. og så fortsatt med å spise. Inkludert kransekake også som er stekt marsipan, egentlig 😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg