Frokost nummer 66.

Reklame | Ellos. Aim'n. Royal Design.

 

 

 

 

 

Jeg bakte mibansk, gurkemeiegul havrebakst i går kveld. Den blir litt forskjellig hver gang fordi jeg baker på øyemål med de samme ingrediensene.

  • Kaldt vann.
  • Økologiske havregryn.
  • Gurkemeiepulver.
  • Blå tørrgjær. Bare litt!
  • Hvetemel.

Vann, havregryn, gurkemeie og gjær står og hever en halvtimes tid +  før jeg blander inn hvetemelet og lar det heve videre.

Spiste MGH med melisglasur, gurkemeiepulver og litt kanel oppå. Men først presset jeg meg tre kalde klementiner. 🧡

Frokost i går!

I stykker.

To dager senere….🌵

Beskar kaktus.

Kaktus-knekk.

Bag lady. Hva er i posen?

To bøkespirer har vokst!

Fikk hvitløk! Nytt mål.

Gir bort basilikum-frø!

Frokost nummer 93. Energibombe!

Prøver noe nytt!

Banan-te som gjødselvann.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg