Gammel hvitløk-blomst. Jeg tar aldri fri!

Reklame | Ellos.

 

Jeg tar aldri fri fra bloggen! Når man først har startet en blogg så må man blogge hver dag hvis man vil ha lesere! I blant er det utfordrende å finne noe å fylle bloggen med, men stort sett er det bare en givende og morsom livsstil og jobb å blogge! Tips og spørsmål til bloggen tas alltid imot med takk i kommentarfeltet!

Jeg fant en gammel hvitløk-blomst under kjøleskapet da jeg defroster det tidligere denne uken! I stedet for å hive løkblomsten i søpla la jeg de ørsmå feddene i et glass med vann og lot det stå over natten. Dagen etter var hvitløkene oppsvulmet av vann. (Se bildet.) Jeg krafset dem forsiktig og grunt ned i den store grønnsakspotten i stuen der en ingefær nå gror. I dag så jeg de to første hvitløkspirene i potten! Hvor lenge blomsten hadde ligget under kjøleskapet aner jeg ikke. Det er minst ett år siden forrige gang jeg avfrøs og vasket under kjøleskapet. Dette kan bli starten på ett nytt hvitløksbed på parsellen! Miba får mye ut av lite. 😼

PS: Løkspirene som jeg dyrket av frø ble det ikke noe av! Det var et kjedelig prosjekt som jeg ikke gidder å gjenta. Jeg holder meg trolig til hvitløk og elefanthvitløk som er så enkle å dyrke av å sette fedd i jorda.

 

Ved foten av ingefæren spirer forøvrig også grønnkålen litt på nytt, men det blir det nok ikke noen avling ut av. For seint i sesongen.

Blomstrende basilikum! 

Frokost!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg