Gratis fakturaprogram.

 

 

 

-Kjempegøy å tjene (litt) penger på blogging! 👍

Noen få bloggere i Norge tjener mye penger.

De fleste av oss tjener bare litt av og til og er avhengige av å sende gratis faktura!

Hittil har jeg brukt Conta og vært fornøyd! Dessverre går Conta fra å være gratis til å koste minst 99 kroner i måneden fra nyttår. Prisen er jo bra sammenlignet med hos andre leverandører (og for folk med gode inntekter er det et kupp), men for en amatørblogger som bare tjener litt av og til…..er det for mye. Nå som Metapic har falt bort synker trolig blogginntekten ytterligere for flere av oss. Et gratis fakturaprogram er helt nødvendig, og Miba snuser på to andre nettsteder som frister med gratis faktura. Har sendt Debet.no et spørsmål om hvor lenge de forblir gratis….Debet virker veldig ok, men jeg er alltid litt skeptisk. 🤔

 

Oppdatering 28. november: Jeg har fått svar fra Debet.no som sier at jeg kan bruke gratis fakturering så lenge jeg vil! Supert. =)

 

 

6 kommentarer
  1. Fra 6.november i år blir alle gratisbrukere flyttet til abonnementet Intro. Da kan man lage 20 gratis fakturaer og laste ned som PDF. Etter det må man oppgradere til Standard (99 kr) eller Smart (199 kr) for å kunne fortsette å bruke Conta. Se etter denne beskjeden i din Innboks hos Conta. Vi kommer langt med 20 fakturaer, så klart.

  2. Etter at Conta begynte å ta betalt har jeg testet flere gratis fakturaprogram. Debet virket greit nok, men mitt valg falt på et som heter Cretica. Gratisversjonen av Cretica hadde flere nyttige funksjoner enn det Debet hadde, når det er sagt så gjør vel sikkert begge jobben.

  3. Tusen takk for at du delte din erfaring! 😃 👍 Cretica har jeg ikke hørt om, men den skal også sjekkes. Jeg er glad for å høre at det er flere som prøver litt forskjellige….fordi jeg har ennå ikke bestemt hvilken jeg går over til å bruke etter Conta.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg