Havet er tomt for reker!

 

 

 

 

Er det noe jeg har lært med alderen, så er det at det faktisk ER GREIT å svare idioter med samme mynt. Ikke like greit å være idiot først, men det er lov å ta igjen.

Boligblokkens selvutnevnte kongepar, av eldste årgang, kjeftet senest i dag på meg fordi snøen ble gul av hunde-urin. Det er det samme maset fra dem hver jævla vinter! *SUKK* Dette er folk som ikke kan passe sine egne saker.

Så mens Millie snuste på noen gule tisseflekker kom kongen, sammen med dronningen, bort og kjeftet. Jeg stod først med ryggen til og mumlet: “Det skal du driiiite i…!  ” Før jeg snudde meg og viftet dem mot inngangsdøren og sa: “Fysj! Shuuu! Inn med dere!

De bare kikket surt på meg. 🙄

Så til overskriften: Reker…! Etter at jeg hadde luftet gull-hunden min og kommet meg inn, så kom jeg til å tenke på en gammel Seinfeld-episode der George skulle ønske at han hadde gitt en idiot på jobben følgende svar: “Hei, du! Havet ringte; de har gått tom for reker!” 🙋‍♀️ Husker du den episoden?

Burde nesten servert Georges reke-kommentar til hundehateren: Han er alltid rød i ansiktet og uvanlig liten og sped. Jeg hadde greid å løfte ham under armen. 😃

Det er en ond løgn at eldre mennesker automatisk fortjener mer respekt enn andre.

 

  • Ikke sant at etterpåklokskap kan være irriterende?😑
  • Respekterer du hundehatere?

 

Jeg må også fortelle at det bor mange koselige, hundevennlige mennesker her, altså! Det må ikke glemmes! Jeg vil spesielt nevne et eldre ektepar i naboblokken som er ekstremt hundevennlige! De liker Millie godt, og det er en glede å møte dem ute. 👍 🤩

Jeg er jo kjempeglad i hunden min.  Det er ikke gøy når folk snakker stygt til henne. La hunder være hunder!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg