Hekkplanter og bærbusker i hagen.

 

 

 

I dag vannet jeg den lille hekken ved boden. Plantet de tre i fjor. En åpen bod-dør vil bli en forlengelse av hekken. Håper de tre plantene vokser mye i år! Nabo-parsell ses i bakgrunnen.

 

Noen av solbær-stiklingene som jeg satte i fjor. Jeg satte flere slike stiklinger av solbær i dag.

 

I forrige blogginnlegg skrev jeg om grener av solbær- og blåbærbusker som jeg la til marken med steiner over. Steinene, solbærene og blåbærene var alle i parsellen da jeg overtok den. Greit å benytte og formere det som allerede finnes i hagen. Det gjør det lettere å bekjempe den grønnjævlige gressplenen på min parsell!

Redskapsboden er den eneste bygningen på min parsell. Ingen møbler, heller. Mindre å vedlikeholde!

 

Og til slutt en tomat-oppdatering: I stedet for å la plantene slynge seg rundt gardinstangen så klippet jeg av toppene i går og satte dem i vann. Fjernet blomster og blomsterknopper av stiklingene. Mest sannsynlig slår de rot og blir til nye tomatplanter. 😃

 

Holdt nesten på å glemme de første ringblomstene jeg plantet ut i dag. Plassert i en stor eske ville de bare blitt slengt hit og dit i bilen. Eggekartong gjør frakten trygg og stabil for små-pottene. Ringblomstfrø sådde jeg også direkte i et blomsterbed i går.

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Krysser fingrene for at alt vokser masse hos deg i sommer 😊 jeg vurderer også å klippe av toppen på mine planter, de har vokst opp i taket 😊

  2. Svar til Frida: Takk, Frida! 👩‍🌾 Stiklingsformering er raskt sammenlignet med frøformering. Hilsen Mona Bjønni Næss.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg