Hold motet oppe!

Reklame | Ellos. Gymgrossisten. Aimn. Gymgrossisten.

 

 

 

Juhuu! Miba.blogg.no klarte såvidt å kærre seg opp på TOPPLISTEN til blogg.no i går, også.

Noen blogg-favoritt i folkesjelas dundrende hjerte blir nok miba.blogg.no neppe med det første! 😸 Jeg er altfor kjølig, kjedelig og upersonlig.

Likevel har miba.blogg.no faktisk kunnet sende faktura til blogg.no flere måneder på rad nå. 🥳 Lav listeplassering trenger altså ikke å utelukke en blogginntekt. Det viktigste er å blogge jevnt og trutt og forsøke å ikke sammenligne seg selv med de andre som gjør det enda bedre! Dette er utrolig viktig for å lykkes som blogger og ellers i livet, så jeg gjentar:

  1. Jobb jevnt og trutt. Vær utholdende og det vil gå deg vel!
  2. Ikke sammenlign deg selv med andre. Det kan føre til misunnelse og motløshet. Fokuser på dine egne mål. Det vil alltid finnes dem som gjør det bedre eller er mer populære enn deg. Ikke ta det ille opp. =)

 

Det er kjempegøy å tjene penger på bloggen, og det har gitt meg bedre selvtillit! Pengene er en viktig motivator til å blogge. Pengene er likevel ikke den viktigste eller eneste motivatoren: Det viktigste er at jeg liker kjempegodt å dele mine erfaringer som amatør-gartner og nøktern frokost-spiser!

Listeplassering betyr altså ikke alt. Vi er flere som ligger og trykker her nede på bunnen av TOPPLISTEN uke etter uke mens andre raser forbi. Vår skyggetilværelse i bloggverdenen har en også en misjon: Vi får de populære bloggene til å skinne!

🌻

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg