Hvit julestjerne med sjel!

Reklame | Lyko. Royal Design. Ellos.

 

 

 

Ni bilder av den hvite julestjernen.

Da jeg lå og solet meg på verandaen i dag og kikket opp på den hvite julestjernen som strekket seg mot solen… måtte jeg bare inn og hente kameraet.

Først da jeg overførte bildene til min macbook (nå nettopp) så jeg at julestjernens grønne sjel kom med på de fire første bildene; derfor deler jeg så mange like bilder i begynnelsen av dette innlegget om julestjernen som jeg adopterte etter julen i fjor…..Glem ikke at hver eneste plante, dyr og menneske har en sjel som dirigeres av solen! Ofte ses sjeler lettere på fotografier enn med det blotte øyet.

I tillegg til at alle levende vesener har en sjel finnes et stort antall immaterielle spirits rundt oss til enhver tid. Ikke-levende gjenstander har ikke sjeldent også sjel; enten iboende fra begynnelsen eller gjennom at en spirit har bosatt seg i gjenstanden. Bare se på de to frisør-øvelseshodene i reklamen øverst i innlegget. 😯

I dag knakk en av julestjernens greiner. Rosa pil viser knekk-stedet. Nå er det visst for trangt for planten i vinduskarmen! Nå har julestjernen gått over til å bli gulv-plante. Det er gøy at den vokser, da! Jeg satte kvisten som brakk i potten til treklatreren, Philodendron Little Hope (som er en egen kategori på bloggen), uten egentlig å ha noe stort håp om at den vil rote seg der. Må bare prøve.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg