Hvit støy og spirits.

 

 

Spirits kan forresten også kontaktes gjennom den uforutsigbare “snøstormen” på tv-apparater. I stedet for snakkebrett. Bare vær varsom; dette er et kaotisk medium. En forsiktig tilnærming til snøkaoset er lurt: Ta først noen bilder av “snøstormen” på skjermen, last opp bildene og se etter figurer og ansikter. Beskjeder.

Tv-apparater kan være en kanal til åndeverdenen selv når du ser på vanlige programmer, og, mer sjeldent, når tv’n er avslått. Dog ikke like vanlig som når det frie kaos råder i “snøstormen”; for da er jo tv’n ledig og alle muligheter åpne! 👍 OBS: Galskap er en mulig bivirkning, så ta dine forhåndsregler. Jording og beskyttelsesritualer gjør det mer trygt.

Jeg vet ikke om moderne tv-apparater/flatskjermer har et hvitt støybilde; min tv er jo eldgammel. På You Tube finner du det nok.

Da jeg var i 20-årene så vasket jeg hjemme hos gamle mennesker. 🦖 En gang var en av mine klienter blitt “psykotisk”. H*n satt og skravlet med hvem-det nå-enn-var i en taklampe i stuen mens jeg jobbet. Veldig ubehagelig atmosfære i leiligheten den dagen. Helt annerledes enn det pleide å være hos vedkommende. Jeg vasket gulvet foran tv’n som stod påskrudd da en stor blå kule etterfulgt av en flokk mindre blå kuler med ett slo ut av tv’n og rett i ansiktet mitt. Jeg ble satt ut i noen sekunder før jeg fortsatte som om ingenting hadde hendt. Åndeverdenen var veldig tilstedeværende i den leiligheten den dagen! Jeg har ikke opplevd lignende verken før eller siden.

Kontakt med spirits gjennom et tv-apparat er ikke min foretrukne fremgangsmåte, men jeg vil bare fortelle/minne om at det er en mulighet for den som er interessert. 😃 Dette er et populært tema i filmverdenen, også. Filmene “White noise” og “Poltergeist” er to eksempler.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg