Julestjerne og sverdplante i vinden!

Reklame | Ellos. Royal Design.

Abecita//Paper Collective//Esprit

KATEGORIER PÅ BLOGGEN: EUPHORBIA PULCHERRIMA og AKVARIEPLANTER.

Det som er så kjekt med denne bloggen er at den er inndelt i kategorier. Alle innlegg ligger under kategorien BLOGG, men dette innlegget ligger også i de to innleggene nevnt øverst. Noen lesere er bare interessert i akvarieplanter, ingefær eller julestjerner mens andre ikke får nok av de mibanske frokoster. 😼

Noe for en hver smak, så å si.

🌻

 

Den hvite julestjernen liker godt at vinden rusker litt i bladene dens på en solrik dag.

Julestjernen overtok jeg etter forrige jul, og det er gøy at den lever fremdeles! Jeg har en liten julestjerne til, på samme alder som den avbildede, men den får ikke lov til å stå ute i vinden! Grunnen til dét ser du i kategorien som heter EUPHORBIA PULCHERRIMA.

Sverdplanten liker også å stå ute i sol og vind. Slik den ville gjort i Amazonas.

Og regn, selvfølgelig. Hver gang jeg setter ut vasen, og det ikke regner, sprayer jeg litt vann på sverdplanten, Echinodorus amazonicus. Jeg har aldri byttet vann eller renset noe i denne vasen. Jeg sprayer bare på ekstra vann når det har fordampet mye. Viktig å ikke helle vann fordi det forstyrrer bunnlaget! Bla gjerne bakover i blogg-kategorien som heter AKVARIEPLANTER og se hvordan jeg plantet denne tropiske akvarieplanten i en vase. Glasset bør snart tørkes innvendig med en fuktig klut uten såpe slik at det ser penere ut: Det har jeg ikke trengt å gjøre ennå.

Dagens gule frokost.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg