Mathandel.

 

Jeg hadde egentlig tenkt å jobbe i hagen i dag (i.e kveld), men jeg gadd rett &slett ikke på grunn av den høye luftfuktigheten! Tåler godt varme, jeg, men jeg tåler dårlig ekstremt høy luftfuktighet. Jeg blir treig, klam og slapp av slikt vær. Hadde det bare tordnet litt her i sommerfjorden vår så hadde været klarnet og tørket opp, men nei i Sandefjord tordner det aldri, lenger. =(

 

Derimot gadd jeg å handle noen matvarer som jeg trengte.

 

I dag handlet jeg på Meny Indre Havn.

 

 • Klementiner, 37,11 kroner.
 • Økologiske bananer, 29,06 kroner.
 • Økologisk Grøstadburger, 69,90 kroner. I dag var den på salg. Så bra! 😃 For nesten en måned siden kjøpte jeg den til normal pris.
 • Importerte jordbær, 44,90 kroner. Oppbevarer dem på kjøkkenbenken og spiser jordbærene i løpet av kvelden og i morgen formiddag. I kjøleskapet tåler de ikke å stå; der “smelter” de og blir ekle.
 • Øreavrunding, 0,03 kroner.
 • Totalt, 181,00 kroner.

 

Derfor velger jeg Grøstadburger. Godt å vite at dyrene har det greit der de lever og vokser opp og at de slipper den redselsfulle ferden til slakteren og hos slakteren.

 

Se hva slags mat jeg handlet forrige gang! 👍

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Ja, veldig bra, Anonym. Og overraskende. =) Jeg hadde dog allerede bestemt meg for å kjøpe burgerne før jeg dro til butikken. 😺

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg