Mathandel og spisemønsteret er over.

 

 

Jeg har handlet mat. Blant annet økologiske bananer, økologiske epler og tørrfisk-snacks. Millie og jeg har allerede smakt på tørrfisken, og vi syntes den var like god som potetgull! 😊 👍

De økologiske eplene plasserte jeg i vinduskarmen i et rom vi sjeldent bruker; for der holdt de forrige eplene seg godt. Det siste av de forrige eplene står der fremdeles.

Jeg gleder meg til Cheddarosten, men jeg har tenkt at den skal vare i en hel uke! 😼

 • Etter sammenhengende fjorten dager med periodisk faste spiser jeg normalt og uten spisevindu i resten av februar. Litt uvant å kunne spise og drikke hva jeg vil når jeg vil.

Dagens frokost.

Forrige mathandel og ja/nei-knapp.

Ouija.

 

 

2 kommentarer
  1. Jeg nekter å tro at cheddaren veier 2,5 kg og koster så lite? 😳
   Tørrfisken er ran … fysj for en pris! Fisk selv og tørk selv. Så noen kjørte båt om sommeren med fisken hengende til tørking på båten. Smart.

  2. Ja, den vekten de har satt på er helt uforståelig…Osten veier bare noen få gram, hehe. Litt dyr, likevel. Håper jeg klarer å være nøktern med ostespisingen denne uken. 😃 Tørrfisken var også helt latterlig dyr, Oldie, og det kommer til å bli lenge til neste gang jeg kjøper den!§ 👍😊 Lurt å tørke fisk selv mens man allerede kjører båt! Da tørker den nok ekstra fort! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg